Vil du støtte oss via Spond?

Last Updated on 14. august 2023 by Vegar

Spond Cashback er en rask og enkel måte å få inn penger til gruppene dine

Hvordan fungerer Spond Cashback i butikk?

Spond Cashback i butikk er en enkel måte å samle inn ekstrainntekter til laget på. Hvis du eller andre gruppemedlemmer handler hos våre Cashback i butikk partnere får dere penger direkte til lagkassen. Alt gruppemedlemmene trenger å gjøre er å registrere sitt bankkontonummer i appen. Så registrerer Spond hver gang det blir fysisk handlet på en kortterminal hos en av våre partnere. 

Familie og venner kan også bidra med Cashback til laget! Når ett kjøp blir registrert vil de motta en epost med en lenke til en egen side hvor de har oversikt over kjøpene som er blitt registrert og kortene sine som vil si at de ikke trenger å laste ned appen.

Støtt Oslo Politiorkester med prosenter fra dine innkjøp via Spond!

Det er gratis å aktivere Cashback og det koster ikke noe ekstra å handle hos Sponds partnere: https://spond.com/client/cashback (åpnes i egen side)

 

I tillegg fungerer Spond på flg. nettbutikker (se listen under)

Spond Cashback på nett er en enkel, trygg og gratis måte å samle inn penger til laget på. Hvis du eller andre gruppemedlemmer handler på nett gjennom en av Sponds Cashback på nett partnere vil en prosentdel bli overført til gruppen du støtter. (Cashback blir kun registrert dersom du følger linken til nettbutikken gjennom Spond) Alle nettbutikkene har forskjellig prosentandel, og disse finner du under Cashback > Cashback på nett.

(Les hvordan Cashback i butikk fungerer her)

Hvordan registrerer jeg meg?

Alt du trenger å gjøre er å gå til Cashback  > Cashback på nett og følge linken til nettbutikken du ønsker å handle fra. Nettbutikken vil da plukke opp at du er Spond bruker og registrere dette kjøpet. VIKTIG: Kjøpet blir ikke registrert dersom du ikke går gjennom linken på Spond. Dersom du er på mobil men ønsker å gjennomføre kjøpet på en datamaskin kan du få tilsendt lenken på e-post ved å velge dette i dialogen som kommer opp når du trykker på lenken for å gå til nettbutikk.

Hvilke kort kan jeg bruke?

Du kan bruke hvilket som helst kort du ønsker når du handler på nett (også kredittkort). Dette trenger ikke være registrert på Spond kontoen din.

 

Cashback online: https://spond.com/client/cashback/online (åpnes i egen fane)