Bli medlem?

Har du en dyktig slagverker – for trommesett og melodisk slagverk eller klarinettist i deg som gjerne vil ut for å møte likesinnede?
 
Bli med i Oslo politiorkester!

Vi i Oslo politiorkester er en glad og lystig gjeng på nesten 45 faste spillende i aldersgruppen 25 – 70, hovedsaklig fra justissektoren og politiet, men vi har også med noen eksterne musikere som har vært med oss i en årrekke.

Nå vil vi gjerne bli enda flere! Det er behov for flere klarinetter, spesial instrumenter, samt dyktige slagverkere for trommesett og melodisk slagverk.

  • vi har to faste slagverkere – men vi trenger en som er stødig på trommesett, og gjerne flere slagverkere (bl.a. for melodisk).
  • vi har nå 9 faste klarinettister

Det kan bli åpning for andre instrumentgrupper etter hvert, så ikke vær redd for å melde din interesse! (særlig hvis du spiller et spesialinstrument; som obo, bassklarinett eller fagott)

Se vår aktuelle besetning og les om vår dirigent (åpnes i egne vindu).

music noets 2

 

Lurer du på hvordan vi høres ut, så finner du her lydklipp av orkesteret og her lydklipp av storbandet (åpnes i egne vindu).

 

Man MÅ ikke være politi for å bli medlem av politiorkesteret, men man må vise en sterk personlig egnethet og det er gjensidig 3 måneders prøvetid, for å se om man fungerer i gruppene og i orkesteret. Rekruttering av sivile musikere (utenfor justisetatene) til Politiorkesteret må holde et høyt nivå.

Så man bør ha holdt instrumentet noe ved like, spillemessig.

Nedre aldersgrense: 20 år

Øvelsesdag og tidspunkt
Vi øver fast i Parolesalen på Politihuset i Oslo, hver onsdag fra kl. 16.00 – 19.00 (inkl. 30 minutters middagspause midt i).

Kontingent
Kontingenten for Oslo politiorkester er 1200,- i året.
Studenter er fritatt for kontingent.

Og vi har ingen flyttejobber eller loppemarkeder.

Har du lyst til å være med, kontakt oss ved å bruke skjemaet under – fortell oss, i skjemaet, litt om hvor du har spilt tidligere og om du fortsatt er aktivt spillende.

Eller ta kontakt med orkesterets leder Drude Owrenn Fogh på tlf: 415 35 833.

Ditt navn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Fødselsdato og -år (obligatorisk):

Nummer du kan kontaktes på (obligatorisk):

Emne:

Melding:

Skriv koden: captcha i feltet under (trenger ikke være store bokstaver):