Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, våren 2017

Last Updated on 20. august 2017 by Vegar

Søndag 8.1 bidro vi med Bastianorkester på juletrefest på Grand hotel i samarbeid med Oslo politiforening.

Torsdag 12.1 bidro vi på Politidirektoratets juletrefest.

Onsdag 22.3 holdt vi i Oslo Politiorkester og Oslo Politi storband gratiskonsert i Oslo Rådhus for de hjemløse og narkomane i Oslo. I samarbeid med Frelsesarmeen, Kirkens bymisjon og Marita-stiftelsen.

En stor takk til omtrent 225 fremmøtte, en ekstra stor takk til vår gjestevokalist Venke Knutson, konferansier Roy Lerberg og Oslo kommune som stilte storstua til disposisjon. Et par videoer fra konserten er nå tilgjengelig på våre åpne videosider

Fotograf: Arild Ellingsen

Lørdag 8.4 var vi i NRKs store studio og gjorde et opptak til Rune Altsteds jantisjarprogram på NRK P1+”Messing og treblås“.

Tirsdag 16.5 feiret vi nasjonaldagen på forhånd med barnehagebarna på Grønland og på Aker Brygge barnehage.

Onsdag 17.5 hadde vi tradisjonell feiring av nasjonaldagen med flaggheising kl. 08.00 på Politihuset og deretter marsjering fra Youngstorget kl. 09.00. Vi møtte Østensjø Janitsjar på Egertorget og spilte sammen med de.

Torsdag 15. – søndag 18.6 arrangerte vi Norsk Politimusikkfestival 2017 i Harstad. Du kan se noen flere bilder fra festivalen på våre Facebook-sider

Norsk Politimusikkfestival 2017 i Harstad – Foto: Grete Karlsen

Fredag 23.6 avrundet vi vårsesongen med å spille på avslutningssermonien for de som gikk ut av Politihøgskolen (PHS) i Oslo, først oppe på PHS og deretter i Oslo Rådhus.  

 

 

Har du andre oppdrag til oss? Se vår oppdrags-side for flere detaljer.

Medlemmer kan også se denne siden: Aktuell spilleplan, for den totale listen (krever innlogging).

Har du lyst til å være med på dette og på veien videre mot de neste 80 år så ønsker vi oss flere gode medlemmer. Vi ønsker velkommen til gamle og nye medlemmer gjennom hele året! Har du lyst til å bli medlem? (åpnes i eget vindu)

Om Vegar

Webmaster, trombonist
Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.