Konserter og opptredener med Oslo politiorkester, våren 2016

Last Updated on 22. juni 2016 by Vegar

Vi gjennomførte årets første spilleoppdrag for Oslo politiforenings juletrefest på Grand Hotel, søndag 10. januar. Garden-cosmopolite-200416

Torsdag 4. februar var vi med på den høytidelige åpningen av nybygget til Politidirektoratet (POD), på Majorstuen. 

Onsdag 20. april holdt vi konsert sammen med Hans Majestet Kongens 3. Gardekompani – Gardemusikken (HMKG) på Cosmopolite, med godt fremmøte – 160 forhåndssolgte billetter (stor plakat og mer info).

Fredag 13. mai var vi ute med barnehagene på Grønland og Aker Brygge og feiret Nasjonaldagen på forhånd med egne barnehagetog.

Tirsdag 17. mai hadde vi vanlig spilling på Nasjonaldagen med flaggheising på politihuset og deretter parade fra Youngstorget og opp Karl Johan. Vi møtte Østensjø janitsjar på Egertorget og spilte fellesnummeret Musikk skal bygges ut av glede.

Tirsdag 24. mai spilte vi på oppdrag for Justis- og beredskapsdepartementet som inviterte Stortingets justiskomite til middag i Regjeringens representasjonsbolig.

16. – 19. juni var vi en tur i Stockholm og fikk en liten sommertur før ferien. Fredag 17. holdt vi konsert på torget i Gamla Stan og lørdag 18. spilte vi på Sergels torg. 

Fredag 24. juni feirer vi avgangkullet på Politihøgskolen (PHS) i Oslo, først oppe på skolen og når de får sine vitnemål i Oslo Rådhus.

 

Har du andre oppdrag til oss? Se vår oppdrags-side for flere detaljer.

Medlemmer kan også se denne siden: Aktuell spilleplan, for den totale listen (krever innlogging).

Har du lyst til å være med på dette og på veien videre mot de neste 80 år så ønsker vi oss flere gode medlemmer. Vi ønsker velkommen til gamle og nye medlemmer gjennom hele året! Har du lyst til å bli medlem? (åpnes i eget vindu) 

Om Vegar

Webmaster, trombonist
Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.