Oslo politiorkester i mai og juni

Last Updated on 22. juni 2013 by Vegar

Mai og juni er høysesongen til Oslo politiorkester (OPO) på våren. 5. mai holdt OPO vårkonsert sammen med Kampen Veteranorkester, som vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på. 11. mai spilte storbandet vårt til bryllupsfest til orkesterkollega.

16. mai var vi ute med flere av barnehagene i Grønland bydel og feiret deres egen 17. mai, med tog fra Smalgangen til politihuset. Deretter reiste vi videre til Aker Brygge og tok en runde med barnehagen der.

17. mai startet vi dagen med flaggheising på politihuset kl. 8, før vi gikk fra Youngstorget med utrullering av politistyrken kl. 9 bl.a. med stopp på Egertorget hvor vi spilte en marsj (The Police Academy March) sammen med Østensjø Janitsjar.

6. – 9. juni var Oslo politiorkester og Oslopolitiets storband sammen med Oslopolitiets blandede kor og Oslo politi mannskor i Bergen for å delta på Norsk Politimusikkfestival  (NPMF) 2013. Dette er en festival som går hvert annet år, og viser fram det det Norske politiet har av orkestere, kor og band fra rundt om i landet. Og vi setter liv i byen vi opptrer i. Se egen nyhet for festivalen.

Lørdag 15. juni spilte vi på et ensembleoppdrag for en privat båttur fra Hokksund til Drammen med MS Drammen.

Torsdag 20. juni var vi med på avslutningen for politihøgskolen (PHS) i Oslo, både på skolen om morgenen med en liten ensemblegruppe og seinere i Oslo rådhus med hele orkesteret. Vi gratulerer to av OPOs medlemmer med ferskt vitnemål fra PHS.

Fredag 21. juni var vi med på avslutningen for politihøgskolen (PHS) i Stavern, som ble arrangert på Bølgen, i Larvik.

På begge PHS avslutningene fremførte vi bl.a. Highland Cathedral med sekkepipesolist, som er blitt et fast innslag på avslutningene for PHS. Opptak av denne med OPO finner du nederst på Lyd – orkesteret under Lyd/Bilder.

Nå er det sommerferie til midten av august omtrent!

Har du evt. nye oppdrag til oss?

Har du som nytt medlem lyst til å være med oss på disse og videre opptredener så er det bare å ta kontakt.

Om Vegar

Webmaster, trombonist
Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.