NRK-opptaket av OPO, blir sendt i Messing og treblås på NRK P1+, lørdag 16. og 23. september

Rune Alstedt programleder for Messing og treblås (brukt med tillatelse fra Rune Alstedt)

Rune Alstedt programleder for Messing og treblås (brukt med tillatelse fra Rune Alstedt)

NRK-opptaket av OPO, som vi spilte inn i Store studio 8. april i år, blir fordelt på to radiosendinger:

Første sending blir lørdag 16/9 klokka 17:30 på NRK P1+ Programmet heter Messing og Treblås. Programmet sendes ikke på FM nettet. Kun på DAB+ via internett/appen NRK, Radio.

Andre sending blir lørdag 23/9 samme tidspunkt og samme kanal.

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, høsten 2017

Foreløpige planer for høsten:

Lørdag 12.8 hadde vi bryllups-spilleoppdrag for storbandet i kulturkirken Jacob.

Mandag 14.8 – Åpning av Politihøgskolen (PHS) (avlyst pga. for få spillende)

Fredag 25.8 – Åpning av nybygg på Kripos, kl. 13.00

Torsdag 21.9 – Spilleoppdrag for PUs Faglige forum

Søndag 8.10 – Konsert sammen med Nittedal og Hakadal janitsjar, i kulturhuset Flammen

Lørdag 4.11 – Etatskonsert, arrangert av Oslo Postorkester

Torsdag 23.11 – Medaljesermoni, ca. kl. 16.00

Søndag 3.12 – Adventskonsert i Grønland kirke, kl. 18.00

Søndag 10.12 – Utdeling av Nobels fredspris, i Oslo Rådhus

Og diverse andre julespillinger i desember.

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, høsten 2017

Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, våren 2017

Søndag 8.1 bidro vi med Bastianorkester på juletrefest på Grand hotel i samarbeid med Oslo politiforening.

Torsdag 12.1 bidro vi på Politidirektoratets juletrefest.

Onsdag 22.3 holdt vi i Oslo Politiorkester og Oslo Politi storband gratiskonsert i Oslo Rådhus for de hjemløse og narkomane i Oslo. I samarbeid med Frelsesarmeen, Kirkens bymisjon og Marita-stiftelsen.

Fotograf: Arild Ellingsen

En stor takk til omtrent 225 fremmøtte, en ekstra stor takk til vår gjestevokalist Venke Knutson, konferansier Roy Lerberg og Oslo kommune som stilte storstua til disposisjon. Et par videoer fra konserten er nå tilgjengelig på våre åpne videosider

Lørdag 8.4 var vi i NRKs store studio og gjorde et opptak til Rune Altsteds jantisjarprogram på NRK P1+»Messing og treblås«.

Tirsdag 16.5 feiret vi nasjonaldagen på forhånd med barnehagebarna på Grønland og på Aker Brygge barnehage.

Onsdag 17.5 hadde vi tradisjonell feiring av nasjonaldagen med flaggheising kl. 08.00 på Politihuset og deretter marsjering fra Youngstorget kl. 09.00. Vi møtte Østensjø Janitsjar på Egertorget og spilte sammen med de.

Torsdag 15. – søndag 18.6 arrangerte vi Norsk Politimusikkfestival 2017 i Harstad. Du kan se noen flere bilder fra festivalen på våre Facebook-sider

Norsk Politimusikkfestival 2017 i Harstad – Foto: Grete Karlsen

Fredag 23.6 avrundet vi vårsesongen med å spille på avslutningssermonien for de som gikk ut av Politihøgskolen (PHS) i Oslo, først oppe på PHS og deretter i Oslo Rådhus.  

 

Til høsten har vi foreløpig plan om:

Onsdag 9.8 – Første øvelse etter sommmeren

Lørdag 12.8 – Bekreftet bryllups-spilleoppdrag for storbandet

Mandag 14.8 – Åpning av Politihøgskolen (PHS)

Fredag 25.8 – Åpning av nybygg på Kripos, kl. 13.00

Torsdag 21.9 – PUs Faglige forum

Søndag 8.10 – Konsert sammen med Nittedal og Hakadal janitsjarorkester, i kulturhuset Flammen

Lørdag 4.11 – Etatskonsert, arrangert av Oslo Postorkester

Torsdag 23.11 – Medaljesermoni, ca. kl. 16.00

Søndag 3.12 – Adventskonsert i Grønland kirke, kl. 18.00

Søndag 10.12 – Utdeling av Nobels fredspris, i Oslo Rådhus

 

Har du andre oppdrag til oss? Se vår oppdrags-side for flere detaljer.

Medlemmer kan også se denne siden: Aktuell spilleplan, for den totale listen (krever innlogging).

Har du lyst til å være med på dette og på veien videre mot de neste 80 år så ønsker vi oss flere gode medlemmer. Vi ønsker velkommen til gamle og nye medlemmer gjennom hele året! Har du lyst til å bli medlem? (åpnes i eget vindu)

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, våren 2017

Takk for din Grasrot støtte!

Grasrotandelen-nyStøtter du Oslo politiorkester (OPO) med din Grasrotandel fra Norsk Tipping?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker.  Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Flax, Extra og Belago). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver!

OPO har mottatt nesten 1.975,- kroner sålangt i år, og nesten 40.000,- kroner siden Norsk Tipping startet med Grasrotandelen 01.06.2009. Penger som hjelper oss å kjøpe inn og reparere instrumenter, kjøpe nye noter, med mer.

Vervebrevet under, finner du også på vår Vil du støtte oss? -side.

NameSizeHits
Grasrot-vervebrev28.2 KiB43
Publisert i Informasjon | Merket med , , , | Kommentarer er skrudd av for Takk for din Grasrot støtte!

Info om våre åpne konserter og oppdrag – både for Facebook-brukere og andre!

FacebookVil du som publikummer ha melding om våre åpne konserter og oppdrag, så kan du hvis du er på facebook – like Politiorkesteret der, ved å trykke «Like» i Facebook-boksen nederst på denne siden eller ved å gå direkte til vår Facebook-side og «like» oss der.

Da vil du få info rett inn i din «Facebook-feed», når vi legger ut info, altså ikke på din egen vegg, men i nyhetsoversikten på samme måte som fra venners nyheter og nyheter fra andre sider du følger.

Ikke på Facebook? – fortvil ikke:
Er du ikke på Facebook – og ønsker å stå på vår mailingliste for konsertinfo, send oss en melding om det via kontaktskjemaet vårt (åpnes i eget vindu).

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Info om våre åpne konserter og oppdrag – både for Facebook-brukere og andre!

Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, høsten 2016

Mandag 22.08 gjennomførte vi sesongens første oppdrag for åpningen av Politihøgskolen i Oslo.

Torsdag 20.10 spilte mini-ensemblet vårt på PUs årlige faglige forum på Gardermoen. 

Årets etatskonsert ble gjennomført med fullsatt sal og mange gode tilbakemeldinger onsdag 26.10, i Frelsesarmeens konsertsal Templet hvor vi samlet alle etatskorpsene i Oslo: Oslo Politiorkester (facebookside), Oslo Brannvesens musikkorps (nettside/facebookside), Jernbanens musikkorps Oslo (nettside/facebookside), Oslo Postorkester (nettside/facebookside), Sporveismusikken (nettside/facebookside) og SAS janitsjarorkester (nettside/facebookside), til en felles konsert.

 

Lørdag 19.11 hadde storbandet vårt en dansejobb i Frimurerlosjen i Oslo.

Første søndag i advent, søndag 27.11 holdt vi den årlige Politiets adventskonsert i samarbeid med Oslopolitiets blandede kor og Oslo Politi Mannskor, i Grønland kirke.

Onsdag 7.12 holdt vi i samarbeid med Ormsund Lions den årlige julekonserten, dette året blir konserten i Bekkelaget kirke (pga. oppussing i Ormøya kirke). Vokalsolist var Christin Bastiansen.

Lørdag 10.12 spilte vi tradisjonen tro utenfor Oslo rådhus i anledning utdelingen av Nobels fredspris.

nobel

Onsdag 21.12 avsluttet vi året, tradisjonen tro med julespilling i hallen på politihuset, politiorkesteret spilte først en liten konsert og ble så med på felles arrangementet sammen med oslopolitiets to kor.

Samme dag spilte vi med en liten gruppe oppe på Politihøgskolen i Oslo.

Har du andre oppdrag til oss? Se vår oppdrags-side for flere detaljer.

Medlemmer kan også se denne siden: Aktuell spilleplan, for den totale listen (krever innlogging).

Har du lyst til å være med på dette og på veien videre mot de nes22te 80 år så ønsker vi oss flere gode medlemmer. Vi ønsker velkommen til gamle og nye medlemmer gjennom hele året! Har du lyst til å bli medlem? (åpnes i eget vindu)

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Konserter og opptredener med Oslo Politiorkester, høsten 2016

Konserter og opptredener med Oslo politiorkester, våren 2016

Vi gjennomførte årets første spilleoppdrag for Oslo politiforenings juletrefest på Grand Hotel, søndag 10. januar. Garden-cosmopolite-200416

Torsdag 4. februar var vi med på den høytidelige åpningen av nybygget til Politidirektoratet (POD), på Majorstuen. 

Onsdag 20. april holdt vi konsert sammen med Hans Majestet Kongens 3. Gardekompani – Gardemusikken (HMKG) på Cosmopolite, med godt fremmøte – 160 forhåndssolgte billetter (stor plakat og mer info).

Fredag 13. mai var vi ute med barnehagene på Grønland og Aker Brygge og feiret Nasjonaldagen på forhånd med egne barnehagetog.

Tirsdag 17. mai hadde vi vanlig spilling på Nasjonaldagen med flaggheising på politihuset og deretter parade fra Youngstorget og opp Karl Johan. Vi møtte Østensjø janitsjar på Egertorget og spilte fellesnummeret Musikk skal bygges ut av glede.

Tirsdag 24. mai spilte vi på oppdrag for Justis- og beredskapsdepartementet som inviterte Stortingets justiskomite til middag i Regjeringens representasjonsbolig.

16. – 19. juni var vi en tur i Stockholm og fikk en liten sommertur før ferien. Fredag 17. holdt vi konsert på torget i Gamla Stan og lørdag 18. spilte vi på Sergels torg. 

Fredag 24. juni feirer vi avgangkullet på Politihøgskolen (PHS) i Oslo, først oppe på skolen og når de får sine vitnemål i Oslo Rådhus.

 

Har du andre oppdrag til oss? Se vår oppdrags-side for flere detaljer.

Medlemmer kan også se denne siden: Aktuell spilleplan, for den totale listen (krever innlogging).

Har du lyst til å være med på dette og på veien videre mot de neste 80 år så ønsker vi oss flere gode medlemmer. Vi ønsker velkommen til gamle og nye medlemmer gjennom hele året! Har du lyst til å bli medlem? (åpnes i eget vindu) 

Publisert i Informasjon | Merket med , , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Konserter og opptredener med Oslo politiorkester, våren 2016